Blogbreak

(photocredits Riverdale)
Hallo allemaal, zoals jullie wellicht hebben gemerkt ben ik er even niet. Verleden week ben ik geopereerd aan een cyste in mijn buik. Het was allemaal best pittig, ook emotioneel, en pijnlijk *auw* dus heb tijd nodig om weer bij te tanken. Deze maand geen MFT Countdown bij mij maar dat haal ik vast weer in als ik weer in mijn ritme zit. Ondertussen geniet ik van alle prachtige creaties van mijn MFT teamies jullie vast ook!

Hoop dat jullie lekker genieten van een welverdiende vakantie, of nog gaan genieten ;-) en tot gauw!

Liefs, Inge

MFT Color Challenge #49, Happy Birthday


Halloootjes op deze donderdagmiddag. Een nieuwe kleuren challenge met Cherry Crisp, Blu Raspberry, Cornflower, en After Midnight. Een frisse zomerse combinatie van kleurtjes!


 Ik maakte een basis van Sweet Tooth cardstock en stanste een achtergrond met de Four Way Chevron Cover-Up Die-namics. Hierop maakte ik een collage van diverse Die-namics, een overzichtje hiervan kun je onderaan vinden. De supermooie vlinder set heb ik gemaakt met de Flutter Of Butterflies-Lace en Flutter of Butterflies-Solid Die-namics. Een kaartje voor een jarige job!


Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 27 Juli de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge



4

Els Brigé, Aquarel Flamingo


Hallo en goedemorgen,vandaag weer een kaartje van mij, met deze keer een flamingo in niet gebruikelijke kleuren maar ook dat kan uiteraard. The sky is the limit ;-) De kleuren die ik nu heb gebruikt behoren tot mijn favoriete kleurencombi's


De flamingo is gestempeld met de staande flamingo van de Aquarel Flamingo stempelset en Memento zwart voor de outline en de invulling heb ik gestempeld met twee blauwtinten. Daarna is de flamingo uitgestanst met de Aquarel Flamingo Coördinerende Stansset. De achtergrond is gemaakt met diverse Dies van MFT (deze zijn hieronder allemaal benoemd) en het blauwe vel met de cirkels is designpapier.  De tekst is met Versamark gestempeld op donkerblauw/groen cardstock, besprenkeld met wit embossingpoeder en verhit met de heattool. Achter de flamingo heb ik nog wat zilverkleurig garen geplakt, op de vleugel van de Flamingo is wat Stickles gedaan en ik heb hier en daar wat sequins op de kaart geplakt voor een sprankelend effect.

Gebruikte materialen:
Inkt: Versamark, MFT JellyBean Green Premium Dye Ink, SU Pool Party, MFT Tropical Teal Premiun Dye Ink, Memento zwart
DSP: SU Serene Scenery
Diversen: Zilverkleurig garen, Stickles Diamond en Sparkling Clear Mix

Hartelijke groetjes, en nog een hele fijne dag!
Inge
4

Juli Release Replay, Beary Special Birthday


Goedemorgen!Elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.

Mijn kaartje is gemaakt met Sweet Tooth Cardstock als basis hierop heb ik een laag wit cardstock gestanst met de Stitched Rectangle STAX Die-namics en deze bestempeld met de Transparant Triangles Background. Het beertje is gestempeld met de Beary Special Birthday stempelset en daarna uitgestanst met de bijbehorende stansset. Ik heb gekleurd met Copics. De grappige achtergrond met franjes is gestanst met de Chevron Fringed Die-namics. Alle verdere materialen die ik heb gebruikt kun je zoals altijd weer hieronder vinden, enjoy!


Check het MFT Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, veel plezier!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge



4

MFT New Release Launch Juli is Here!


Goedemorgen,alle nieuwe My Favorite Things Stamps Juli producten zijn vanaf nu te bestellen in de MFT Store, jippieeeee sla je slag!

Vandaag een kaartje met ballonnen en een lief PI meisje. Kaartje heeft als basis Sweet Tooth cardstock met daarop diverse laagjes groen/blauw cardstock. Als laatste weer een laagje wit. Hierop heb ik een uitgestanste Oval shadows Die-namics geplakt. Deze ovaaltjes geven je afbeelding "grond" zodat het niet lijkt alsof ze in het luchtledige zweven ;-) Het PI meisje is op Blending Card by X-Press It gestempeld en gekleurd met Copics. De ballonnen zijn met de Big Birthday Balloons Die-namics uit design paper van het Watercolor Wash Paper Pack gestanst. De Hello tekst is gestanst met de Thanks and Hello Die-namics.



Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT New Release Launch Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw! De winnaressen worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!

Fijne dag en veel hop plezier!
Inge



86

MFT July Release Countdown Day 1


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 juli om 10.00 PM ( voor ons hier in Nederland 6 juli 04.00 woensdagnacht)


Kaartje van vandaag is een schudkaart geworden vol met mooi gekleurde sequins zodat je meteen een superleuk achtergrondje hebt voor je kaart. De witte raampjes achtergrond heb ik gestanst met de Gift Box Cover-Up Die-namics. De prachtige bloemen zijn gestempeld met de Flashy Florals en uitgestanst met bijpassende Flashy Florals Die-namics. De tekst is twee keer uitgestanst met de thanks Die-namics van de Hello and Thanks Die-namics, één keer uit groen en één keer uit zwart. Ik heb ze opgeplakt zodat ze een beetje verspringen en je een schaduwachtig effect krijgt.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



17

MFT July Release Countdown Day 2!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 juli om 10.00 PM


Vandaag een dino op mijn blog, deze komt van de You're Rare-some stempelset. Ik heb dino op Blending Card by X-Press It gestempeld en gekleurd met Copics daarna is hij uitgestanst met de You're Rare-some Die-namics. Hij doet mij denken aan Rex uit Toy Story ;o) Basis van de kaart is Smooth White cardstock welke ik heb bestempeld met de Distressed Patterns stempelset. De tag is uitgestanst en beplakt met de dino en een boompje.... Let's Party Like There's No Tomorrow!


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



20

MFT July Release Countdown Day 3!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf  dinsdag 5 juli om 10.00 PM


Vandaag een lief Pure Innocence meisje met cupcake. Ik heb PI Cupcake Day gestempeld op Blending Card en gekleurd met Copics. Het jurkje is gepaperpieced  met het Tiny Check Paper Pack.
De achtergrond is gemaakt met Fishtails gestanst uit cardstock en designerpaper en een afgerond gestitchte rechthoek. Het kleine witte doilykleedje is uitgestanst met de Mini Doily Circles Die-namics. Is ze niet schattig...You're Sweet!


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



25

MFT July Release Countdown Day 4!


 Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 juli om 10.00 PM

Ik *hartje* de stempels van Birdie Brown en ook deze maand zijn het weer schatjes! BB Beary Special Birthday stempelset in combinatie met de BB Beary Birthday Die-namics zijn echt must haves voor alle cute verjaardagskaartjes die je stuurt. Ik maakte een basis van Sweet Tooth cardstock en plakte hier een strookje op uit het Watercolor Wash Paper Pack. Daarop uitgestanste vormpjes gemaakt met de Stitched Rectangle  STAX Die-namics en Stitched Mini Scallop Square Die-namics.

Achter het beertje zie je bloemetjes van de Flashy Florals stempelset. Het beertje is gestempeld op Blending Card by X-Press It en gekleurd met Copics. Nog wat Stickles glitter op de icing en yay een berenschattig kaartje klaar. Althans de voorkant...


Voor de binnenkant heb ik een Pop Up gemaakt met de Pop Up Elements Wide Die-namics. Deze Die-namics serie is geweldig om te gebruiken om gave pop-upjes te maken aan de binnenkant van je kaart, altijd leuk een kaart met een extraatje!

Het vlaggetje wat je nog net ziet is gestanst met de Chevron Fringe Die-namics.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



23

MFT July Release Countdown Day 5!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf volgende week dinsdag 5 juli om 10.00 PM


Vandaag op mijn blog in de spotlight de Blueprints 30 Die-namics, LJD Celebrate with Cake stempelset met bijbehorende Die-namics. Ik heb uit Wild Wisteria cardstock met Blueprints 30 Die-namics de achtergrond met luikje gestanst en deze bestempeld met de Transparant Triangles Background met Versamark, besprenkeld met wit embossing poeder en verhit met de Heat Tool. Het taartje is gestempeld met de LJD Celebrate with Cake stempelset, je kunt met deze set een taartje of hele hoge taart maken met de diverse stempeltjes die in deze zet zitten, echt cool!


Als je het luikje openklapt zie je de tekst die past bij de voorkant. Uiteraard kun je allerlei leuke dingen doen met dit openklapje, je kunt er ook bijvoorbeeld een shaker gedeelte in verstoppen.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



26
Back to Top