Els Brigé, Aquarel Flamingo


Goedemorgen, en vandaag nog meer flamingo's hoop dat ik jullie er nog niet mee verveel hihi ;o) Deze keer gestempeld met de Aquarel Flamingo stempelset van Els Brigé


Ik maakte eerst een basiskaart van 10,5 cm x 14 cm wit cardstock (28 cm ongevouwen). Stempel wat spettertjes op de kaart met de MFT Distressed Patterns stempelset. Stans een tag ( MFT Tag Builder Blueprints 1) uit wit cardstock, rijg een stukje touw door het gaatje en plak de tag met dimensionals op de kaart. Stans diverse vormpjes uit bij elkaar passende kleurtjes, ik heb hier gekozen voor lekkere felle kleurtjes voor een vrolijk effect. Plak alles op de tag.

Stempel de Flamingo met Memento zwart, kies twee bij elkaar passende kleuren inkt uit en stempel de flamingo, kleur de snavel en pootjes in met bijvoorbeeld Copics, stans uit met de bijpassende stans Aquarel Flamingo. Plak de flamingo op de kaart met dimensionals.  Als laatste heb ik hier en daar wat enamel dots en mini sequins geplakt.

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige dag. Dank je wel voor het langskomen,
Inge
4

MFTWSC 282, Flamingos


Goedemorgen, als er wel één favoriet van deze lente/zomer is dan zijn het wel afbeeldingen van flamingo's. Je komt ze overal tegen, op kleding, home deco, bekers...noem het maar op en ja natuurlijk zijn er ook diverse stempelcompany's die hier gelukkig op inspelen. MFT heeft deze supergave LLD Flamingos Die-namics in de collectie met bijpassende stempelset LLD Tickled Pink (deze heb ik vandaag niet gebruikt)


Ik moest en zou dus een kaart maken met deze flamingo's en deed dat in combinatie met de MFT schets van deze week nummer 282. Ik werd geïnspireerd door DIT filmpjuh, te grappig hihi. De flamingo's zijn uit twee tinten roze gestanst, snaveltjes uit wit en grijs evenals de pootjes. De wiebeloogjes moesten er gewoon op, passen er perfect bij! De bloemetjes zijn gestempeld en gestanst met de Mini Modern Blooms. De tekst komt van de Rainbow Greetings stempelset en is op zwart cardstock geembost met wit embossingpoeder.
Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Fijn weekend,
Inge



5

MFT Color Challenge #46, Warm and Fuzzy Greetings



Sending you Warm and Fuzzy Greetings...vandaag een kleuren uitdaging met In The Buff, Peach Bellini, Sno Cone en Kraft Cardstock. Lieve zachte kleurtjes! Ik maakte een Pop Up Slider Card met Bleuprints 28


Geen moeilijke meettoestanden op je snijmachine maar met deze Bleuprints heb in één draai (letterlijk) al de basis voor je pop-up! Bovenstaande foto is helaas niet heel scherp maar ik denk dat je ziet wat het resultaat is als je het flapje uit de kaart trekt ;o) (ook shaker cards, zijn met deze Blueprints 28 een topper dus drie in één dus, allemaal leuke mogelijkheden!)



Ik stempelde uit de Warm and Fuzzy Friends stempelset het uiltje en de eland op Blending Card by X-Press it en kleurde met Copics. De blaadjes zijn uitgestanst met de Royal Leaves Die-namics.


Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 8 Juni de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge



6

Creative Constructions, Seeing Stars

Goedemorgen! Vandaag een post met Blueprints Die-namics in de hoofdrol en wel deze met sterren. Sterretje zijn net als hartjes heel gelieft onder kaartenmaakster, ze komen dan ook altijd van pas!

Ik heb mijn kaart gemaakt met Blueprints 4 Die-namics, de hele lay out is hiermee gestanst. De opdracht om met de sterretjes te werken heb ik ook letterlijk genomen en de LLD Count de Stars stempelset gebruikt voor de tekst in combinatie met de bijpassende LLD Stars and Wishes Die-namics. Sterretjes, sequins en wat hemp cord maken het kaartje af!


Voor heel veel inspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Een hele fijne dag allemaal,
Inge



7

May MFT Card Kit Release - Flashy Florals


Vanaf nu in de My Favorite Things Boutique te bestellen, de Flashy Florals Card Kit...woohoo!

Vandaag een totaal andere kleurencombinatie als gisteren, iets meer mijn ding alhoewel ik het ook juist leuk vind om eens hele andere kleurtjes te gebruiken als deze welke in mijn comfortzone passen ;o)

De basis van de kaart is Sweet Tooth Cardstock met daarop een laagje uit het Dots and Stripes Neutral Paper Pack gestanst met Blueprints 18 Die-namics. D laagjes hierop heb ik gestanst met behulp van Blueprints 5 Die-namics waarvan het witte laagje bestempeld is met de achtergrond stempel uit de Card Kit. Ook de bloemetjes en tekst zijn gestempeld en gestanst met stempels en Die-namics uit de Flashy Florals Card Kit. Hier en daar nog wat sequins en voila weer een vrolijk, bloemig kaartje klaar!



Heel veel inspiratie en meer info over de Flashy Florals Card Kit vind je als je doorklikt naar het My Favorite Things Blog, enjoy!

Fijne dag!
Ing



42

May Card Kit - Flashy Florals


Vandaag de tweede dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van Mei van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Flashy Florals Card Kit.


Prachtige bloemenstempels met bijpassende Die-namics, cardstock, 8! kleuren inkt, een en rubber achtergrond stempel kortom een complete set om mooie bloemenkaartjes te maken. Voor vandaag maakte ik een uitbundig gekleurde kaart met veel felle tintjes, lekker vrolijk. Ook te tekst stans is bijgesloten in deze Kit samen met een Hello tekst, super!

Ik stempelde een achtergrond met verschillende bloemen en takjes, supernsel gedaan en in een mum van tijd heb je dan ook een kaartje klaar!


Heel veel inspiratie en meer info over de Flashy Florals Card Kit vind je als je doorklikt naar het My Favorite Things Blog, enjoy!

Fijne dag en tot morgen!
Inge



13

Mix & Match #5, I'm Glad We're Friends


Goedemorgen op deze eerste Pinksterdag! Het is weer zover, een Mix and Match postje van MarikenEllenSandra en moi. Ik verheug mij er elke keer weer op om te zien wat iedereen heeft gemaakt met dezelfde materialen. Deze maand mocht ik het pakketje verzorgen (even doorscrollen voor de inhoud ;-)) Met dank aan San voor de foto want ik was vergeten een foto te maken en had het mes al in het papier gezet hihi.


Ik heb gekozen een konijntje van de Snuggle Bunnies stempelset te gebruiken in combinatie met het schattige beertje uit dezelfde stempelset. Beiden zijn gestempeld op Blending Card by X-Press en gekleurd met Copics. De mooie papiertjes zijn van Stampin'Up! Het strookje glitter is glitterplakband, ideaal. De houten sterretjes heb ik volgens mij ooit bij de Action gekocht. Het mooie kraft papier heeft motiefjes aan beide kanten.


Volgende maand een nieuwe Mix and Match. Klikken jullie nog even door naar de blogs van MarikenEllen en Sandra? Ik ben zo ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt!

Fijne dag, en dank je wel voor het langskomen!
Inge



14

Simon Says Stamp Card Kit April


Hoi hallo en goedemorgen, bij het schrijven van deze post zie ik dat het vandaag vrijdag de 13e is hihi. Dus. Vandaag niet onder ladders doorlopen enzo ;o) Een post vandaag met kaartjes gemaakt met de Simon Says Stamp Card Kit van April.


Regelmatig bezoek ik het inspirerende blog van Nicolezij laat elke maand supermooie kaartjes zien gemaakt met de Card Kits van Simon Says Stamp, ik was erg nieuwsgierig naar deze Kit dus heb mijzelf getrakteerd op een pakje gezelligheid.


In de maand April was het thema verjaardagskaarten, althans de stempelset was hierop gericht, en aangezien dit soort kaarten altijd handig zijn om op voorraad te hebben heb ik mij aan dit thema gehouden. Drie op een rij...!

Alle Die-namics die ik heb gebruikt zijn van My Favorite Things Stamps. (basisvormen zoals cirkels, fishtails, tags, gestitchte rechthoekjes en rondjes)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en gezellige dag (zonder ongelukjes!) en tot zondag. Dan weer een Mix & Match post, yay!!!
Inge xx
5

Els Brigé, Aquarel Flamingo


Goedemorgen! Vandaag een kaartje welke jullie misschien al op het blog van Els Brigé hebben gespot een hartelijk gefeliciteerd kaartje voor een pas getrouwd stel, of een stel wat samen gaat wonen, vul zelf maar in...


Afgelopen weekend was de release van de allernieuwste stempel en stanssets van Els, hebben jullie ook zo genoten van alle prachtige voorbeelden? Wellicht al wat geshopt zelfs ^_^ hihi.

Ik heb kaartjes gemaakt met de Aquarel Flamingo. De basis is wit cardstock met daarop diverse laagjes gekleurd cardstock en een designpapiertje uit het MFT blokje Off The Grid. De tekststempeltjes die ik heb gebruikt zijn van de Mijnheer/Mevrouw stempelset. Voor nog veel meer inspiratie kun je even doorklikken naar het blog van Els Brigé, enjoy!

Hartelijke groetjes, en dank je wel voor het langskomen,
Inge
3

Els Brigé, Aquarel Flamingo


Goedemorgen! Vanaf vandaag nieuwe stempel en stans sets bij Els Brigé. Els heeft 4 prachtige nieuwe stempelsets en 2 bijpassende stanssets ontworpen. Ik mag jullie vandaag een voorbeeld tonen met de Aquarel Flamingo stempelset. Uiteraard met nederlandse tekst!



Ik heb een basiskaartje gemaakt van wit cardstock en daarop verschillende vormpjes uitgestanst uit diverse kleuren cardstock. De roze achtergrond is bestempeld met één van de flamingo stempeltjes.
De flamingo stempel je in drie stappen, eerst de outline, daarna de dichte vorm en daarna de details. Echt super makkelijk, als je niet van kleuren houdt kun je toch werken met een afbeelding! Uiteraard kun je ook alleen de outline stempelen en daarna kleuren met een kleurmedium naar keuze. Net wat je wilt.
De tekst is gestempeld op zwart cardstock, bestrooid met wit embossingpoeder en verhit met de heattool.

Er is nog veel meer moois ( en cute!) te zien op de blogs van Els, Sandra, Ellen en Mariken. Ga je mee kijken?

Dank je wel voor het langskomen!
Hartelijke groetjes,
Inge
10

MFT New Release Launch May is Here!


Goedemorgen,
alle nieuwe My Favorite Things Stamps mei producten zijn vanaf nu te bestellen in de MFT Store, jippieeeee sla je slag!


Vandaag een kaartje gemaakt met een voormalige Card Kit stempelset, Warm and Fuzzy Friends. Basis is Smooth White cardstock met daarop een uitgestanst panel gemaakt met de Inside and Out Diagonal Stitched Rectangle STAX Die-namics. De Tag Builder Blueprints 1 Die-namics heb ik bestempeld met de Modern Mosaic Background en lijkt zo net een huisje ^_^ Boompje gepland met de Tree Mendous Die-namics en daarvoor de eland van de Warm and Fuzzy Friends. Gestempeld op Blending Card by X-Press It en gekleurd met Copics.

Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT New Release Launch Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw! De winnaressen worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!


Fijne dag en veel hop plezier!
Inge



89

MFT May Release Countdown Day 1!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf   3 mei om 10.00 PM (voor ons in Nederland is dat om 04.00 vannacht ;o))


Laagjes op kaarten,  ik ben er dol op! Ook op deze kaart weer veel laagjes van cardstock, uitgestanste vormen en cardstock. De Because You stempelset is een set in combinatie met bijpassende Die-namics zodat je en kunt stansen en erbij een tekst kunt stempelen. Dat heb ik dus hier ook gedaan ;o) Verder heb ik een combinatie gemaakt met de Pretty Posies stempelset en Bold Greenery Die-namics. Een fleurig kaartje voor een fleurig persoon!


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



11

MFT May Release Countdown Day 2!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf  morgen dinsdag 3 mei om 10.00 PM


Cuter kan bijna niet, deze stempelset BB Snuggle Bunnies is een must have voor cute liefhebbers *hartje* Yup, that's me too!!! Ik maakte een kaartbasis met Sweet Tooth cardstock en beplakte de voorkant met een vel uit het Watercolor Wash Paper Pack. Daarna heb ik diverse vormpjes uitgestanst met de Blueprints 24 Die-namics. De fishtail is bestempeld met de Split Diagonal Background. De Hello is gestanst met de Hello Beautiful Die-namics. Konijntje is gestempeld op Blending Card by X-Press It en daarna gekleurd met Copics.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



12

MFT May Release Countdown Day 3!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf  dinsdag 3 mei om 10.00 PM


Vandaag een kaart met Pure Innocence Straight to the Point, PI is gestempeld op Blending Card by X-Press It en gekleurd met Copics en uitgestanst met PI Sraight to the Point Die-namics. De kaart basis is Sweet Tooth cardstock wat ik heb beplakt met een vel uit het Watercolor Wash Paper Pack. Een geweldig paper pack als je wel van de watercolor effect houdt maar het wat moeilijk vindt om zelf een achtergrondje te maken, een aanrader! De bloemetjes zijn gestempeld met Build-able Bouquet en uitgestanst met de bijbehorende Die-namics, ze zijn gekleurd met Copics.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



13
Back to Top